Beeldcoaching: voor iedereen!

Op nummer 1?

Als je leraren vraagt waarom ze in het onderwijs werken, zullen ze vrijwel allemaal zeggen dat ze graag het verschil voor kinderen maken. Als je ze vraagt naar hun kerntaak, zullen ze het ‘lesgeven aan en begeleiden van leerlingen’ op nummer 1 zetten. Hier zouden ze zich graag veel meer op willen richten.

Een van de weinige methodieken die zich volledig richt op de kerntaak van leraren is beeldcoaching. En dat maakt beeldcoaching zo effectief én leuk.

Het hart van het onderwijs

Bij beeldcoaching gaat het om het hart van het onderwijs.
Bij beeldcoaching kijk je naar opnames van jezelf voor de klas. Je wordt even toeschouwer van jezelf. En het mooie is dat je door rustig te kijken naar jezelf in beeld, en nog eens kijkt naar de leerlingen op de beelden, je veel inzicht krijgt in je handelen. En niet alleen in je handelen, wat je doet, maar ook in wie je bent als leraar.

Spannend?

Vaak vinden leraren het spannend om naar opnames van zichzelf te kijken. Maar het kijken geeft leraren vaak meer zelfvertrouwen. Door opnames word je je bewust van jezelf en je krijgt daardoor meer grip op je ontwikkeling.

Voor wie?

Voor alle leraren die zich verder willen ontwikkelen, willen ontdekken wie ze zijn als leraar, die hun vakmanschap willen vergroten.

Want:

Waar je naar kijkt, verandert.
waar je je tegen verzet, blijft ….

Meer weten? Aanmelden?
Zie mijn trainings- en coachingsaanbod 
www.beeldbegeleiding.com

Marijke Bouwhuis
mobouwhuis@gmail.com
064653021

Nieuwsgierig naar mijn visie op beeldbegeleiding?

Lees dan het artikel over Krachtgericht coachen met beeldopnamen dat ik samen met Astrid Pragt schreef, of neem contact met me op!

Deel dit artikel!